Met de ‘Week van de poëzie’ lanceerde wij het grote project rond onze dichtbundel. De bundel van een 30-tal gedichten werd verdeeld onder de 11 deelnemende klassen van over heel Vlaanderen en zelfs één school uit Luik. Ook scholen vanuit heel het onderwijslandschap deden mee. Uiteindelijk kozen de uitgevers, wijzelf, welke illustraties uiteindelijk in het boek zouden komen.

” Winnen is leuk en ja er is natuurlijk die prijs die er aan verbonden is, maar bij ons draait het niet om winnen. Bij ons draait het om het feit dat elke leerling die zijn tekening hier ziet schitteren trots moet zijn. Net zo trots als wij zijn op alle deelnemers!

Daar stopte het niet! Hier gaat het project verder met een grote wedstrijd tussen de deelnemende klassen. Iedereen of het nu leerlingen, leerkrachten of ouders zijn, maar ook mensen die niets met de scholen te maken hebben, kan stemmen. Uiteindelijk zal het zoals bij elke stemactie zeker ook afhangen van hoe groot de achterban van de scholen is, maar laat dit u niet afleiden van het feit dat we als uitgever trots zijn op elke illustratie die je hier kan terug vinden. Winnen is leuk en ja er is natuurlijk die prijs die er aan verbonden is, maar bij ons draait het niet om winnen. Bij ons draait het om het feit dat elke leerling die zijn tekening hier ziet schitteren trots moet zijn. Net zo trots als wij zijn op alle deelnemers! Daarom willen wij de deelnemende leerkrachten bedanken. Natuurlijk was dit mooie project ook niet mogelijk zonder de ouders en de scholen! En uiteraard, als laatste willen we uit het diepste van ons hart de leerlingen die deze prachttekeningen voor ons hebben gemaakt bedanken!

Hieronder vind je de inzendingen van de verschillende scholen terug, onderaan kan je stemmen:

Hieronder kan je stemmen:

Test: Welke school heeft de mooiste galerij?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...
BACK TO TOP