Professionele samenwerkingen.

Onderwijs, kindercoaching, praktijken, boekenhandels of andere ondernemingen.

Scholen, leerkrachten en onderwijs

Eén van de peilers van onze uitgeverij is ‘de ontwikkeling van het kind’. Hierdoor hebben al onze publicaties steeds een educatieve kant.
Ze zijn dus perfect om mee aan de slag te gaan in het onderwijs. Zowel voor één op één werk met de leerling, door bijvoorbeeld een zorg- of taakjuf, maar zeker ook voor klassikaal gebruik.

Prentenboeken + lesbundels
Behandelen relevante thema’s in de leefwereld van kleuters en kinderen die aan de start van hun carrière in het lager onderwijs staan.

Dichtbundel
Tijdens gedichtenweek werd er met onze gedichten en een op maat gemaakt lespakket aan de slag gegaan, met deze dichtbundel, volledig geïllustreerd door kinderen uit verschillende basisscholen.

Jij en Ik
 Een werkboek, geschreven door therapeute en docent hoger onderwijs Melina Gorrebeek, helpt kinderen samen met hun ouders, leerkrachten en andere vertrouwenspersonen aan de slag gaan rond zelfvertrouwen, talenten, dromen, doelen en mindset.

Praktijken en kindercoaches

Voor de ontwikkeling van zijn of haar talenten heeft een kind ruimte, zelfvertrouwen en tijd nodig. Soms gaat dit niet vanzelf. In dat geval is goede begeleiding en een duwtje in de rug noodzakelijk. Soms hebben ouders hierbij zelf een extra duwtje nodig. Dit is absoluut niet erg en net daarom willen wij zelf deze omkadering graag mee faciliteren. 

Jij en Ik
Geschreven door therapeute en docent hoger onderwijs Melina Gorrebeek, is een werkboek, gefocust op specifieke ontwikkelingsthema’s bij het kind.

Waar kunnen we helpen? 
Omdat gemerkt hebben dat dit werkboek soms erg relevant kan zijn in de praktijk, staan we gerust open voor eventuele kortingen via samenwerkingen met praktijken, therapeuten of kindercoaches. Uiteraard als handige werktool voor specifieke situaties. We willen niet dat deze weg verward wordt met een reclame- of verkoopovereenkomst. De ontwikkeling van een kind mag uiteraard niet gecommercialiseerd worden.

Boekenwinkels en andere verkopers

Voor verkopers maken wij uiteraard graag een offerte op maat. Gezien de aard van onze uitgevrij en onze full-time beroepsactiviteiten naast Prentosaurus, zijn we voolopig voornamelijk via online kanalen (Eigen webshop, Online boekhandels, Standaard boekhandel en bol.com) te koop. Toch pakken wij ook graag fysiek met ons aanbod uit. 

Zowel online als offline
Wij staan open voor zowel voor online verkoop, affiliate of verkoop via een webshop of online platform. 

Boekhandelkorting: 
Wij spreken steeds geval tot geval een boekhandelskoring af waar beide partijen nog genoeg ademruimte kunnen voorzien. Daarom hebben wij geen vast percentage, maar luisteren we graag naar jullie verhaal en situatie.

Professionele samenwerkingen.