Over ons

Wat begon als iets kleins...

Een kleuterjuf met een voorliefde voor prentenboeken en een grafisch ontwerper die zijn creativiteit maar al te graag met de wereld deelt, dat is wie we zijn. Lise De Meulder en Gert-Jan Feijens. Een jong, dynamisch koppel met een droom. Wat begon als een grapje groeide uit tot iets veel groter. Met pen, papier, stiften en veel geduld in de aanslag zijn we er aan begonnen: ons eerste verhaal. Het enthousiasme groeide samen met het verhaal en enkele maanden later was ons eerste project klaar: een afgewerkt prentenboek waar we zelf voor 100% achter staan.

Ons eerste prentenboek ‘Kapitein Waterbaard en het Belletjesmonster’ is zo warm onthaald  dat we besloten hebben hiermee verder te gaan. We zijn op zoek gegaan naar een manier waarop we ons boek op de markt konden brengen. Het werd een moeilijke tocht met onderweg weinig informatie, veel meningen en nog meer opties. Na lang en goed nadenken, zijn we de uitdaging aangegaan.

Werd al snel veel meer!

Onze eigen uitgeverij ‘Prentosaurus’ werd een feit. Ons doel ligt op dezelfde plaats als ons hart: Fantasie, verbeelding, plezier en enthousiasme moeten de spil zijn waarrond onze wereld vol verhalen, gedichten en prenten draait. Of het nu gaat om een prentenboek, dichtbundel of lespakket, ons enthousiasme moet steeds het vertrekpunt zijn.

Om onze droom te verwezenlijken hadden we hulp nodig. Pim-Bart Feijens stapte mee in de zaak. Hij helpt ons vandaag verder met zijn leergierigheid en oog voor detail. Gebeten door het ondernemen en een lust voor kennis, op die manier draagt ook hij zijn steentje bij.

We banen ons een ambitieuze weg door de vele uitgeverijen die er zijn. Voor ons is Prentosaurus iets wat we samen doen, waar we veel plezier aan beleven en veel liefde in steken. We hopen op deze manier ons enthousiasme en onze voorliefde voor prentenboeken verder te kunnen delen met jullie.

Bij vragen, aarzel niet om ons te contacteren.

Team Prentosaurus!