Prentosaurus Podcast: bewust ouderschap

prentosaurus podcast

Ieder jaar wordt er van 16 tot en met 23 mei de ‘Week van de Opvoeding’ georganiseerd. Dit jaar wordt de hele week in een nieuw jasje gestoken en heet het de ‘Week van de Groeilamp’. Als Prentosaurus zagen we dit als de uitgelezen kans om daar iets mee te doen. Aangezien het boek ‘Jij en ik’, geschreven voor Melina Gorrebeeck, heel hard inzet op ‘groei’ vonden we dat we daar iets méér met konden doen. En dat resultaat zie – en vooral beluister – je hieronder.

De eerste Prentosaurus Podcast! We hebben ongelofelijk veel plezier gehad in het maken van deze podcast die gaat over ‘bewust ouderschap’. Samen met Melina Gorrebeeck, onze ‘huisexpert’ en gast Yentl Staessens die recent mama werd van haar eerste zoontje, hebben we een enorm interessant gesprek gevoerd. Zelf horen wat er gezegd is geweest? Beluister dan nu onze eerste podcast!

Toegegeven, er is ruimte voor verbetering. Dat weten we heus zelf wel. Maar we zijn erg blij dat we het gehad hebben rond ouderschap en verbinding. Met Prentosaurus maken en delen we alleen zaken waar we 100% achter staan en laat dit net een onderwerp vinden dat we niet alleen erg interessant vinden, maar ook met plezier delen. Dit smaakt alleszins naar meer. Veel luisterplezier!

En het boek ‘Jij en ik’? Dat kan je in de maand mei in onze webshop kopen aan -10%!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *