Ons Feliz

feliz blog

Eindelijk zijn we er: wat is dat nu ‘ons Feliz’?
Omdat wij bij Prentosaurus vinden dat het vaak gaat om wat slecht is, ongeluk of mensen het positieve niet meer kunnen zien, hebben we er iets op verzonnen: ‘ons Feliz’.

Ons Feliz is een poppetje dat in verschillende kleuren kan voorkomen. Het is een wollig mevrouwtje, niet te groot, dat je aan jouw sleutels kan hangen of ergens mooi kan opbergen. Hou je haar altijd aan jouw zijde? Des te beter!

Ons Feliz is een gelukspoppetje. Ze brengt jou vreugde, liefde en geluk. Iemand een hart onder de riem steken? Iemand geluk toewensen bij een doktersbezoek? Zelf een examen af te leggen? Hou haar bij of schenk haar aan iemand die het echt nodig heeft of verdient.

Er zijn verschillende, bijpassende kaartjes voor ons Feliz weg te geven. De meest voorkomende en gebruikte zijn ‘Veel succes! En denk er aan: _______’. Hierbij kan je zelf een mooie boodschap opschrijven. Je kan het personaliseren. Verder hebben we ook kaartjes met aangepaste illustraties waar al een boodschap op staat:
– Veel succes! En denk er aan: Een goede buur is al het halve examen.
– Veel succes! En denk er aan: We kunnen het altijd over iets anders hebben.
– Veel succes! En denk er aan: Na regen komt zonneschijn.

Maar nu, hoe kom je aan zo’n Feliz?
Wij zijn er van overtuigd dat iedereen een portie geluk kan gebruiken. Systematisch zijn wij overal waar we komen Felizjes aan het verstoppen. Een Feliz met een ‘veel succes’-kaart en deze boodschap:

Je leest het goed, je kan Feliz overal vinden. Heb je Ons Feliz gevonden? Top! Delen maar! Met hashtag #onsfeliz of via een berichtje op prentosaurus kan je jouw vondst delen. Hou jouw Feliz lekker zelf bij of schenk hem weg.

Wil je zelf een Ons Feliz? Op de verschillende evenementen waar we staan kom Feliz met ons mee. Zoek ons en je kan er eentje kopen aan een heel democratisch prijsje.

Tot de volgende!
Lise

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn