Lees hier onze nieuwjaarsbrief!

njb

2018, het jaar van de grote stap. Alles begon misschien wat lacherig, als een zot idee, maar dat veranderde al snel. Dankzij jullie steun voelden we dat we iets te pakken hadden dat we maar beter niet meer los konden laten.
Een uitgeverij starten anno 2018 is misschien niet meteen de logische stap. Toch denken we dat wij met onze ideeën, ons enthousiasme en onze oneindige fantasie een meerwaarde kunnen zijn voor deze dichtbevolkte sector. We willen graag blijven inzetten op ons basis concept:
Goede inhoudelijke content uitgeven waar we zelf voor honderd procent achter staan. Dit op onze enthousiaste manier en met een extra educatieve laag.

Over het voorbije jaar

Als we terug kijken op de voorbije maanden, dan kunnen we maar één ding zeggen: Bedankt! 
We zijn er nog niet, maar we zijn al heel goed op weg. We hebben van elke dag, van elke stap onderweg en van elke moment genoten! We zijn heel blij om te zien dat niet enkel wij hebben genoten, maar dat er ook wel degelijk een doelgroep is die van ons werk kan en wil smullen! Jullie zullen zeker nog meer van ons horen, maar wij horen ook zeer graag van jullie!
Laat ons weten waar onze boekjes terecht komen, wat ze teweeg brengen bij jullie kroost of bij jullie zelf! Aarzel niet om onze boeken te reviewen, we kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk dit is voor een startend bedrijf! Vind je wat we doen echt leuk? Laat dit dan zien en deel waar we mee bezig zijn met jouw netwerk. Na alles wat jullie voor ons gedaan hebben het voorbije jaar kunnen we zonder blozen zeggen dat we jullie allemaal enorm graag zien. Maar we zien jullie niet alleen graag, we horen jullie ook graag!

Over het komende jaar

Waar 2018 het jaar was van de grote lancering, moet 2019 het jaar worden waarin we ons als uitgeverij vestigen in deze moeilijke markt. Hiervoor hebben we alweer een hele reeks leuke en spannende projecten op de plank liggen. Sommige projecten staan in de wachtrij, andere zijn al volop in productie en zullen jullie snel meer over horen.
Verder zullen we binnenkort jullie hulp massaal nodig hebben. Ons boek is namelijk genomineerd voor een award! In deze wedstrijd is er ook een publieksprijs en deze wordt uitgereikt aan, u kan het al raden, het boek met de meeste stemmen! Deze stemming gaat door in februari, dus hou onze pagina zeker in het oog!
Verder komt er ook een heel nieuwe strategie en visie waarmee we onszelf het komende jaar willen uitdagen om zo ecologisch mogelijk uit te geven. Ook hierover later meer! Wij zijn alvast zeer intensief bezig met wat wij kunnen betekenen in de strijd tegen deze problematiek.
We kunnen blijven schrijven, maar jullie hebben vast nog wel wat beters te doen! Graag sluiten we af met een dikke, dikke merci aan iedereen die erbij was het voorbije jaar en een warme welkom aan iedereen die we in 2019 nog gaan mogen leren kennen!

Geniet van het nieuwe jaar! Proost!

Groetjes,
Prentosaurus

P.S: Lees hieronder onze nieuwjaarsbrief!

Prentosaurus | 2019

Bekijk hieronder welke boeken in 2018 verschenen in onze Winkel.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn