Prent van de week: Sanne Verstraelen

Hallo iedereen,

oké oké, ik geef toe, het is veel te warm om al aan kerstmis te denken. Maar deze prent kwam ik tegen en vond ik wel erg leuk. 🙂

Het is een illustratie van Sanne Verstraelen, iemand die ik wederom tegen kwam op Instagram. Van al het leuke werk dat te zien is, koos ik deze er uit. Als ik het goed voor heb gebruikt ze deze ook als kerstkaartje en dat is exact wat ik er zo leuk aan vind! Ik hou niet zo van kerst, maar bij het zien van deze prent krijg ik er gewoon zin in. Ik heb zin om m’n kerstboom boven te halen, mijn rendieroortjes uit de kast te nemen en mijn huis te versieren.

Ik vind de prent zo leuk omdat de achtergrond zo’n mooie kleur heeft. Fijn dat deze zo doorloopt in de broek van het meisje en trui en haar van de jongen. De combinatie met de andere, weinige kleuren, vind ik wel fijn en warm. Precies wat kerst zou moeten voorstellen. De rendier’stokjes’ zien er ook leuk uit, zou er zo eentje willen. Het meisje dat er op staat is ook een zelfportret vermoed ik van Sanne zelf, aangezien ze er op lijkt! Ik vraag me af wie die jongen dan is. 😉 Aangezien het niet zo’n gedetailleerde tekening is vind ik de kleine, subtiele details ook wel fijn: de schaduw onder de laars, de sproetjes op het gezicht, haartjes in het rendier. Dat zijn van die dingen die je alleen ziet als je er lang genoeg naar kijkt.

Kortom, een toffe illustratie! Kijk zeker op haar website en Instagram, ze maakt ook geboortekaartjes en nog andere toffe illustraties!

https://www.instagram.com/sanneverstraelen/?hl=nl

HOME

 

Dat was het weer voor deze week, see you later!

Lise

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn