Hoge verwachtingen!

GROOT GROOT GROOOOOOOOOOOOT NIEUWS!

Jullie hebben vast gemerkt dat het de laatste tijd wat stiller is rondom Prentosaurus. Dat is niet omdat we hebben stil gezeten, in tegendeel, we zijn bezig met wel 3 nieuwe projecten!

Het eerste project weten jullie al, ons tweede ‘Kapitein Waterbaard’ boek. We gaan nog niet teveel verklappen maar ik kan alvast vertellen dat Sinterklaas wel eens onze ideale promoman zou kunnen zijn. 😉

Over het tweede project mag ik nu vertellen want… ONS ALLEREERSTE ANIMATIEFILMPJE IS AF! Namelijk ‘Pen & Pat’! Pen & Pat zijn twee figuurtjes die allerlei korte situaties meemaken. De bedoeling is dat kinderen zich kunnen identificeren met de figuurtjes. De eerste aflevering gaat bijvoorbeeld over jaloezie. Ideaal voor het slapengaan, om je les af te sluiten om gewoon om je kinderen iets bij te leren. Er komen nog veel meer ‘Pen & Pat’ filmpjes dus abonneer je zeker op ons Youtubekanaal en liken maar! Inspiratie rond verhaaltjes of situaties mag je steeds laten weten. Deel er gerust op los, hoe meer kijkers we hebben hoe meer filmpjes er aan komen!

[yotuwp type=”videos” id=”kyJfrZWFhPA” ]

Over het derde project ga ik nog niet te veel vertellen, alles op zijn tijd. Wel kan ik al verklappen dat het effectieve project door zal gaan eind januari om een wel heel specifieke reden én dat we jullie hulp daar voor nodig hebben. Hoe en wat maken we nog later bekend! Nieuwsgierig? Goed zo! 🙂

Dat was het alweer. Laat zeker weten wat je er van vindt!
Fijn weekend,
Lise

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Eén antwoord op “Hoge verwachtingen!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *