Onze eerste markt/beurs: Swan Market!

Vandaag was het de eerste keer dat we op een markt/beurs zouden gaan staan. De Swan Market, bekend in Antwerpen maar voornamelijk in Nederland. Deze beurs omschrijft zichzelf als ‘ideaal voor jonge ondernemers’, ideaal voor ons met andere woorden!

We dachten dat de andere kraampjes voornamelijk zelfgemaakte juwelen gingen hebben, iets wat je wel vaker ziet (en waar overigens niks mis mee is). Maar dat was helemaal niet waar: zelfgemaakte kleding, kinderspullen, illustratoren, porselein, leder, … We zagen het allemaal. Al dat enthousiasme van mensen met een passie… hoe leuk! Maar toegegeven, wij waren de enige uitgeverij én het enige kraam met een boek. Ons kraam zag er goed uit (of oordeel vooral zelf), de zon scheen, we waren er klaar voor!

Veel volk zien passeren, veel enthousiastelingen en veel complimenten mogen ontvangen. Bedankt voor jullie fijne woorden en aanmoediging, dit is voor ons de bevestiging dat we goed bezig zijn! We willen ook heel graag onze familie en vrienden bedanken omdat – voor ons onverwachts – we veel bezoek hebben gekregen! Ook super fijn dat jullie zo achter ons staan!

De Swan Market was ons ding wel. Zo ons ding, dat we besloten hebben nog meerdere beurzen en markten te doen. Wat, waar en wanneer posten we later nog wel. Er zit trouwens nog groot nieuws aan te komen, maar dat is voor later!

Lise

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn