Boeken op reis

Ben jij zo iemand die boeken meeneemt op reis? Ik wel. De wachttijd op de luchthaven, de effectief vliegtijd, op het strand of ergens op een terrasje met een mooi uitzicht… Er is altijd wel een reden om een boek te lezen. Je zit zo weer in het verhaal!

Maar heb je ooit al eens gedacht om een prentenboek mee te nemen op reis? Niet alleen leuk voor de kinderen maar ook voor jezelf! Zo kan je, in het geval van Kapitein Waterbaard en het Belletjesmonster bijvoorbeeld, het verhaal veel meer tot leven brengen. De juiste setting doet veel: ga zitten op het strand met helderblauw water en lees het verhaal voor. Hier begon het avontuur van Kapitein Waterbaard, op dit strand! En als je vanaf dit strand vertrekt en het kaartje volgt, vind je ver in zee het Belletjesmonter! Wedden dat de kinderen nog meer mee zijn? En wedden dat jij als volwassene er nog meer plezier aan beleeft?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn