Wat een enthousiasme!

WAUW!
Wij zijn overdonderd door jullie enthousiaste reacties! Dankjewel allemaal!

Intussen hebben al heel wat mensen een Kapitein Waterbaard boek gekocht. We willen dan ook vragen of jullie een eerlijke review zouden willen plaatsen. We beginnen namelijk aan ons tweede boek (meer info later ;-)) en zo kunnen we alle mogelijke feedback meenemen!

Maar niet getreurd, het is niet omdat we nadenken over boek 2 dat ‘Kapitein Waterbaard en het Belletjesmonster’ niet meer verkrijgbaar is. In tegendeel! We hebben nog heel wat exemplaren die liggen te wachten op hun nieuwe eigenaar.

Liken, delen, mond-aan-mond reclame, alles mag!
Nogmaals, DANKJEWEL ALLEMAAL!

Gert-Jan, Pim-Bart en Lise

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *