Klaar om de wereld te veroveren!

EINDELIJK! Ik weet niet wat we meer zijn: trots of enthousiast! Ons avontuur is ondertussen al niet meer zo nieuw maar we zijn wel erg blij dat we nu écht, vanaf vandaag, van start kunnen gaan! Voorlopig is onze webshop nog maar bescheiden gevuld, maar we kunnen alvast meedelen dat ons volgende boekje al volop in de maak is. Verder zullen we ons best doen er ook steeds nieuwe en tijdelijke producten aan toe te voegen. Houd dus met andere woorden onze webshop zeker in de gaten!

We willen ons echter niet enkel beperken tot de online verkoop. Weldra vinden jullie ons boek ‘Kapitein Waterbaard en het Belletjesmonster’ op meerdere plaatsen. Binnenkort meer info daar over.

Tot slot willen we graag nog iedereen bedanken die in ons heeft geloofd. Dankzij jullie steun en aanmoediging staan we hier vandaag ons eerste blogbericht te schrijven voor onze pas opgestarte uitgeverij. Zonder jullie waren we nooit geraakt waar we nu staan. Bedankt!

Gert-Jan, Pim-Bart en Lise

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn